Foto: wijkvereniging Vinkeveld

Noordwijk – De wijkvereniging Vinkeveld is een dynamische wijkvereniging die in haar eigen ruimte in het Vinkeveld veel activiteiten organiseert voor de bewoners van de wijk. En de wijkvereniging groeit nog steeds, net als het aantal activiteiten.

De wijkvereniging is op zoek naar een secretaris. Die beheert de verenigingsagenda, organiseert en notuleert de vergaderingen, beheert het e-mailaccount van de vereniging, beantwoordt vragen en heeft contacten met gemeente en diverse andere instanties

Ook wordt een redacteur gezocht om de wijkbewoners en leden nog beter te kunnen informeren zijn we op zoek naar een redacteur. De voornaamste taken zijn het eens per 2 maanden verzorgen van een nieuwsbulletin, het bijhouden van onze Facebook en Instagram, het schrijven van redactionele artikelen voor de website en reportages uit de wijk verzorgen via interviews met wijkbewoners of via artikelen uit de media.

Interesse? Bel dan met Martin Bruchner op 06-22294773 op werkdagen tussen 19.00 en 21.00 of mail naar [email protected].

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in