Wildparkeren in natuurgebied

Foto Claudia van Dam-Zeegers

Noordwijk – De nood om in de buurt van het strand te kunnen parkeren was zaterdag zo hoog, dat diverse badgasten hun auto op de oude trimbaan parkeerden.

Het duinterrein achter de voormalige manege Meeuwenoord is echter natuurgebied en op social media werden diverse commentaren achtergelaten op deze vorm van wildparkeren. Of er bekeuringen zijn uitgedeeld, kon de gemeente Noordwijk maandag niet zeggen.

Wel werden zondag maatregelen genomen om herhaling te voorkomen: het pad dat toegang geeft tot het terrein werd afgesloten met pylonen en een bord geeft aan dat ter plekke parkeren verboden is en dat een wegsleepregeling van kracht is.

3 REACTIES

  1. Maak er een mooi parkeer terrein van brengt het nog wat op nu is het toch een uitlaatgebied voor honden zien de mensen in Hoogwaak ook nog wat.

  2. Misschien tijd om nu dan echt iets aan het parkeer probleem te gaan doen, en te gaan handhaven!!
    En er voor zorgen dat de bewoners gewoon normaal kunnen parkeren in hun wijk. En dat kinderen veilig kunnen spelen in een woonerf zonder dat ze bijna aangereden worden door gefrustreerde badgasten en/of Polen!

    Tijd voor actie gemeente Noordwijk!!

  3. Daar heeft de gem Noordwijk lak aan ze hebben liever toeristen dan hun eigen bewoners .Als het warm is mogen ze overal parkeren in de winter zijn de eigen bewoners melkkoeien van de gemeente .Ik weet wel het brengt geld in het laatje maar het moet niet tenkosten gaan van alles .Hebben we het nog genees over het strand waar je ook zit het is over al een kelere herrie van muziek er wordt nergens gehandhaafd.Er is toch een apv alleen hoorbaar op het terras.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in