Foto Google Streetview

Noordwijk – ’s Heeren Loo, locatie Willem van den Bergh, aan de Zwarteweg staakt voorlopig alle activiteiten buiten de woonlocaties. De dagbesteding, dagbehandeling, logeren, buitenschoolse opvang, naschoolse opvang, weekend dagopvang en naschoolse dagbehandeling zijn vanaf maandag tot nader order gesloten. Dat heeft de zorginstelling zondag aan het personeel laten weten. De zorg zal op de woningen van de bewoners gecontinueerd worden. ’s Heeren Loo meldt dat het een voorzorgsmaatregel is om de contactcirkel zo klein mogelijk te houden om de verspreiding van het corona virus te beperken. Er wordt gekeken of het personeel anders kan worden ingezet.

4 REACTIES

  1. Dat is ook stil gelegd , cliënt blijft thuis en bezoek is voorlopig niet aan de orde ! Ook andersom gebeurd dit niet tot nader bericht RIVM !

    • Ik haal mijn dochter gewoon op, ze is alleen met mij thuis, dus dat kan geen kwaad, je kan ze onmogelijk 3 weken binnen houden

  2. Cliënten zijn gewoon op de woning, ben een begeleider op de stichting. S Heeren Loo zelf is niet stil gelegd. Geen idee waar de opmerking hierboven vandaan komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in