Bollenstreek – KAVB Bloembollenstreek en LTO Duin- & Bollenstreek organiseren een creatieve challenge om kleur te geven aan de grijze winterdagen en het voorjaar te verwelkomen. Iedereen kan meedoen.

Het idee is simpel: maak een mooi bloemstuk met bloembollen en bolbloemen en zet dit in de vensterbank, goed zichtbaar voor het raam. Op die manier geef je je huis een kleurinjectie en vanaf de straat ziet het er meteen ook een stuk fleuriger uit. Als je een foto maakt van je bolbloemencreatie in de vensterbank en deze post op social media met de hashtag #voorjaarinjebol! maak je bovendien kans op een toegangskaart voor Keukenhof én op een voorjaarsbloeierspakket.

Tegelijkertijd doe je zo mee aan de bollenbingo voor basisschoolkinderen. Via de scholen worden zij uitgenodigd om mee te doen aan een challenge waarbij ze zo veel mogelijk bolbloemen en bloembollen moeten spotten in tuinen, bermen én vensterbanken, om hun bingokaart vol te krijgen. Daarmee maken zij kans op een tegoedbon voor Annemieke’s pluktuin in Hillegom. De actie loopt van 22 tot en met 28 februari om 12 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in