Noordwijk – Een zeer ruime meerderheid van de winkeliers en pandeigenaren in Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen is voorstander van een ondernemersfonds. Dat concluderen Noordwijk Shopping Centre en winkeliersvereniging Noordwijk Binnen op basis van eigen onderzoek. Ze vragen de gemeenteraad in februari dan ook vóór het fonds te stemmen. In Noordwijk Binnen is 90% van de winkeliers en pandeigenaren voor, 10% is tegen of heeft geen mening. In Noordwijk aan Zee is 87,5 % van de georganiseerde winkeliers voor, 12,5% is tegen. Van de ongeorganiseerde winkeliers is 94% voor en 6% tegen. De verenigingen reageren hiermee op de Vrije Ondernemers Noordwijk die juist uit onderzoek concluderen dat 90% tegen is.

1 REACTIE

 1. Aan een groep “Pandeigenaren” wordt niet gedacht en onthouden tot het geven van een mening,
  de bezitters van een garage, die soms op enige afstand van de woning is gebouwd.
  Ondernemers hebben panden in gebruik voor hun activiteiten (hotel, winkel, kantoor, enz.) de zogenaamde ” niet-woningen ” , waarvoor een opslag bovenop de onroerend zaakbelasting wordt geheven. Hieruit bestaat de financiering van het ondernemersfonds .
  De bezitter van een garage, dus ook een zogenaamde “niet-woningen”, maar een particulier wordt niet om zijn mening gevraagd , terwijl die ook extra wordt aangeslagen.
  Daarentegen worden de garages bij bijvoorbeeld een villa of ondergronds aanwezig als bij de woning horend niet opgezadeld met een extra heffing???
  Hoe gaat de politiek deze ongelijkheid opheffen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in