Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Het omvormen van winkels tot woningen vindt het college van B & W alleen goed als dat buiten de winkelstraten en centrumgebieden is. In de echte winkelstraten en op de Koningin Wilhelminaboulevard is al eerder bepaald dat omvormen tot woning niet aantrekkelijk is, sommige delen van dat gebied vallen dan stil. Het omvormen van leegstaand vastgoed daarbuiten vindt men een goed idee. Ook het verplaatsen van winkels naar de centrumgebieden en dan het overgebleven vastgoed omvormen wordt ook omarmd. B & W gaan nu doen wat een motie van NZLokaal van ze vroeg: een onderzoek doen naar de mogelijkheden en omvormen ook stimuleren en faciliteren.

1 REACTIE

  1. Dit is geen inkopper, voor lokale beleidsmakers lijkt dit ideaal en win-win. Als makkelijke hapklare brokken vlak voor lokale verkiezingen lijkt of bijna niemand tegen deze symptoombestrijding van een reeds ruim 10 jaar oud probleem kan zijn.
    Wie hier op uitzoomt en nadenkt ziet dat dit een gevolg is van gepland diep triest beleid. De pandeigenaren kun je het gevlucht via deze primaire makkelijkste weg amper kwalijk nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in