Thomas Reynaers kan gelukkig nog lachen

Noordwijk heeft dankzij gouden wissels in de slotfase de match tegen Excelsior Maassluis weten te winnen met 0-1, dat was de lach. De traan is er vanwege een hele vervelende knieblessure in de beginfase van de wedstrijd van Thomas Reynaers.

Noordwijk was vanaf het begin van de wedstrijd bij de les, dicteerde het spel en kreeg via van Staveren de eerste kans. In de 20ste minuut van de wedstrijd ging spelmaker Reynaers na een duel om de bal kermend van de pijn naar de grond. Hij ging met een brancard het veld af en werd vervangen door Bosma.

Excelsior Maassluis ging na deze fase wat meer op de helft van Noordwijk voetballen en dit resulteerde in een goeie mogelijkheid voor vd Berg maar keeper Wolsheimer van Noordwijk had een geweldige reflex en voorkwam een zeker doelpunt, de kleedkamers werden dan ook met een 0-0 tussenstand opgezocht.

Beide ploegen maakten het elkaar ook in de 2de helft erg moeilijk om tot goed voetbal te komen. Er waren wat kansjes maar het duurde tot de laatste 3 minuten tot er na diverse wissels van Noordwijk het de Kruys was die op het doel schoot. In de rebound was het de ook net ingevallen Waandels die op de juiste plek stond om Noordwijk  de 0-1 te bezorgen.

Excelsior probeerde met de moed der wanhoop nog de gelijkmaker te produceren maar de Noordwijk defensie stond als een huis. Na de blessuretijd van 4 minuten vond de goed leidende referee Cairo het welletjes. De 0-1 overwinning was er een waar Noordwijk natuurlijk heel content mee was, maar er overheerste toch een gelaten stemming vanwege de knieblessure van Reynaers die hem de komende tijd langs de kant zal houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in