Noordwijk – Nadat de Dutch-Open van vorige week een goed resultaat had opgeleverd voor vooral De Badgasten-lid Joost van Vliet, werd deze week de dartcompetitie weer hervat.

Nummer twee van de eerste divisie, De Wels Angels wist zijn wedstrijd niet met zeven of meer punten te winnen. Zij eindigden met een 6-3 overwinning tegen de nummer laatst, team Eblock. Koploper O.B. United wist zijn tegenstander echter met dezelfde cijfers te verslaan. Hierdoor blijft de achterstand slechts één punt. André van der Niet, Ron van Harskamp en Jan-Peter van der Bent wisten tijdens hun wedstrijd een 180er te gooien. Jan-Peter van der Bent deed dit zelfs twee keer en finishte daarnaast ook nog 140 met drie pijlen.

De overige acht Noordwijkse ploegen hadden het zwaar in hun wedstrijden. Alleen de Welsdogs (7-2) en dartteam De Wels (5-4) wisten een overwinning te boeken. De Badgasten (3-6), De Sportvisser (3-6), De Ezels (1-8), Double Sien (1-8), De Schippers (4-5) en The Harbour Rocks (2-7) wisten allemaal niet te winnen. Hans van Leeuwen en Dirk Klinkenberg produceerden echter wel een 180er en Rens van der Plas kwam tot een 100-finish.

Volgende week wordt er geen competitie gespeeld. Dan staat namelijk de derde ronde van de beker op het programma. De Wels Angels en De Welsdogs gaan dan proberen om een plek bij de laatste 16 te bemachtigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in