De vier teams van Les Boules Fleuries hebben in de 11e speelronde van de Nationale Petanque Competitie voor wisselvallige resultaten gezorgd.

LBF1, dat niet meer kan degraderen of kampioen kan worden, mocht als nummer 4 uitkomen tegen de nummer 2 L’Esprit uit Schiedam. Een slechte start resulteerde in een 3-0 achterstand. Deze achterstand kon niet meer gerepareerd worden waardoor de wedstrijd eindigde in een 6-2 overwinning voor L’Esprit. LBF blijft door het verlies van de directe concurrentie wel op plek 4 staan.

LBF2 ging als nummer 3 op bezoek bij nummer 2 DOSC2 in Den Dolder. Beide ploegen stonden op 6 punten van de koploper en lieten in de wedstrijd zien dat er niet veel verschil in kwaliteit tussen beide zit. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 4-4 gelijkspel.

LBF3 speelde als nummer 3 een uitwedstrijd tegen de nummer De Boel de Boule (2) in Roelofarendsveen. Beide ploegen moeten degradatie nog zien te voorkomen. De 3-5 overwinning was daarom voor LBF3 een welkome meevaller.

LBF4 speelde in Uithoorn de topper tegen medekoploper Boule Union Thamen (1). LBF begon goed en kwam op een 1-2 voorsprong. Deze kon echter niet worden vastgehouden en de wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 5-3 overwinning voor de ploeg uit Uithoorn.

25 maart staat speeldag 12 op het programma.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in