‘Woningbouw op schema’

Noordwijk – Het college van burgemeester en wethouders heeft er alle vertrouwen in, dat er in de periode tot 2030 voldoende woningen gebouwd worden.

Dat liet wethouder Roberto ter Hark dinsdagavond weten. Hij informeerde de raadsleden, dat er 2.580 huizen bij moeten komen en dat voor ruim 2100 van die woningen al groen licht is gegeven. Voor de resterende nieuwbouw gaf Ter Hark aan, dat er nog altijd een woningbouwplan ligt op het terrein van de Willem van den Bergh.

Hiervoor zijn de vergunningen al afgerond. ,,Zij willen hier vanaf 2025 of 2026 wat mee doen’’, aldus Ter Hark.

3 REACTIES

  1. Kan de meest recente lijst van locaties (met ‘groen licht’), aantal woningen en in welke categorie per locatie, ASAP openbaar gemaakt worden? Dank!

  2. Welke woning bouw Al die dure huizen die hier gebouwd wordt voor niet Noordwijkers waar zijn de woningen voor de minder bedeelde dan ik zie ze nog niet en als er een sociale woning vrij komt wordt hij verkocht voor een Gods kapitaal en anders verhuurd met een huur prijs voor een vrije vestiging woning waar zijn ze mee bezig.

  3. Gaat mnr ter Hark ook op de vd Berg woongemeenschap wonen nee dus en voor de minder bedeelde is helemaal geen plek daar .En iemand met verstand gaat er ook niet wonen .Nee meneer de wethouder zijn mooie worden maar je neemt al jaren de boel in het ootje .Niemand van de gewone mensen geloof je meer .Net als je grote baas in Den Haag .Die denkt steeds weg te komen met sorry .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in