Foto: Gemeente Noordwijk

Noordwijk – Er komen enkele woningen vrij voor spoedzoekers. Dit is het resultaat van een door de gemeenteraad aangenomen motie van de raadsleden Rodenburg en Van der Vossen (NZLokaal).

Naar aanleiding van die motie heeft het college van burgemeester en wethouders contact gehad met woningbouwcorporaties Antonius van Padua en Stek. Hierop heeft Antonius van Padua besloten om vier woningen, die op de nominatie stonden om verkocht te worden, beschikbaar te stellen voor spoedzoekers.

De eerste van die woningen is door loting toegekend aan een spoedzoeker en de tweede woning wordt nog voor het eind van dit jaar in gebruik genomen. Stek kijkt naar de locatie De Nes om daar te zijner tijd ook spoedzoekers in onder te brengen.

2 REACTIES

  1. Wat zijn nu spoedzoekers?
    Jong stel die al 7 jaar wachten op een betaalbare huurwoning of een persoon uit een scheiding die in een dure koopwoning verblijft?

  2. Dan kun je er nog wel duizend bouwen nee liever villa’s en dure appartementen daar zijn ze gek op in Noordwijk de gewonen mensen tellen niet mee .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in