Woninginfo eerste fase Landgoed in den Houte bekend

In den Houte moet in 2023 bebouwd zijn

Noordwijkerhout – Op http://www.landgoedindenhoute.nl is informatie over de woningen van de eerste fase van het nieuwbouwproject bekendgemaakt.

Op een interactieve kavelkaart kunnen geïnteresseerden per bouwnummer ligging, woonoppervlakte, impressies, plattegronden en de prijsindicatie zien. Ook kunnen de favoriete bouwnummers worden doorgegeven. In de eerste fase worden herenhuizen gebouwd die tussen de € 515.000 en € 545.000 gaan kosten, rijwoningen in de prijsklasse van € 375.000 – € 425.000 en pakhuiswoningen van € 290.000 – € 335.000.

Op zaterdag 7 september gaan de 67 woningen van fase 1 in de verkoop.

1 REACTIE

  1. Uitbreiding woonwagenstandplaatsen in de gemeente Noordwijkerhout is zeer gewenst en nodig. Woonwagenbewoners hebben al moeten vertrekken van het huidige woonwagenkamp aan de maandagsewetering omdat er niet bijgebouwd word voor de kinderen van deze bevolkingsgroep. Op deze nieuwe locatie in den Houte wat mondeling al in 2011 is gevraagd aan toenmalige wethouder Knapp om extra woonwagenstandplaatsen voor de woonwagen kinderen. 3 woonwagenstandplaasten plus 3 sociale huurwoonwagens meer niet. Toch niet heel veel gevraagd toch als je ziet wat er wel gebouwd word voor de arbeidsemigranten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in