Noordwijkerhout – Toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout start in maart met een workshop toneelspelen.

De toneelcursus  is bedoeld voor zowel mensen die nu al spelen bij ODI als voor mensen die het leuk zouden vinden om wat met toneel te gaan doen.

Door middel van kleine opdrachten en regisseren hiervan zal er gewerkt worden aan thema’s zoals inleving en expressie, podiumbewustzijn, podiumpresentatie, inzicht in podiumopstellingen, spelen met ruimte, waar leg je je aandacht, emoties verbinden aan tekst, het publiek raken/ontroeren,  je bewust worden van jouw rol en aanwezigheid op het toneel en natuurlijk het plezier in het acteren.

Ook staat ODI  stil bij wat er om een productie heen gebeurt (decorbouw, rekwisieten en organisatie).

Uiteindelijk hoopt ODI natuurlijk een aantal nieuwe acteurs over te houden aan deze cursus. ODI zoekt voor volgend seizoen nog nieuwe acteurs.  

Deze workshop zal gegeven worden in  het ODI-honk in De Schelft  in Noordwijkerhout door Jeroen Kortekaas. Jeroen heeft heel veel ervaring als speler en regisseur. De cursus zal plaatsvinden op de dinsdagavonden vanaf  12 maart  van 20:00 uur tot 22:00 uur. Inloop en koffie vanaf 19:45 uur.  De kosten voor deze cursus bedragen 80 euro voor 7 keer inclusief koffie&thee. Iedereen vanaf 15 jaar is welkom. Opgeven kan via het e-mailadres [email protected] Het minimaal aantal deelnemers is 5 en het maximum aantal deelnemers is 15.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in