De winnaars (Foto: Foto Martine Goulmy-Goulmy Design & Fotografie)

Bollenstreek – In het Fioretti College in Hillegom is woensdag Youngpwr uitgeroepen tot winnaar van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek. Youngpwr helpt jongeren om zelf ondernemer te worden en is een initiatief van Suzan Schouten uit Noordwijk. Jongeren bouwen aan zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, communicatieve en sociale vaardigheden door samen te werken met ervaren ondernemers. Youngpwr is een initiatief dat perfect past bij de jongeren van nu die de dynamische arbeidsmarkt betreden. Het initiatief bestaat enkele maanden en loopt sinds kort als pilot in Noordwijk en omgeving.

Winnares Suzan Schouten: “de Jonge OndernemersPrijs geeft ons een enorme boost in het aantrekken van investeerders, zodat we in 2020 met het platform en website landelijk actief kunnen zijn”. Naast maar liefst 2 trofeeën ontvangt Youngpwr een jaar lang begeleiding van Ondernemersadviesbureau KIEN.
Op de uitverkochte gala-avond van zakennetwerk Meerbusiness Duin- en Bollenstreek i.s.m. KIEN OndernemersAdvies, ontving de leerlingengroep Be Your Jewel uit handen van de Hillegomse wethouder Jan van Rijn, de Meerbusiness Student Award. De onderneming van deze Fioretti-leerlingen ontwikkelde als studietraject, een betaalbare sieradenlijn voor kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in