Zangwedstrijd levert Stichting met je Hart 2500 euro op

Noordwijkerhout – Een zangwedstrijd georganiseerd door het zangduo Leroy en DeWitten heeft de Stichting met je Hart uit Noordwijkerhout 2500 euro opgeleverd. Het duo organiseerde bij het uitbrengen van hun single ‘hand in hand’ een zangwedstrijd met als thema: samenwerken en zingen. Doel was om samen met je club, vereniging of stichting een refrein in te zingen en spelen. De beste drie kregen een clip en konden een geldprijs winnen van 1000, 1500 of 2500 euro. Initiatiefnemer en vrijwilliger van Stichting met je Hart, Sjaak van Wieringen, trommelde een groepje ouderen op om een refrein in te zingen. Resultaat was winst in de wedstrijd. Het succes heeft een vervolg gekregen in de oprichting van een eigen koor genaamd ‘Zing met je Hart’.

1 REACTIE

 1. ik ben henk anemaat 72jaar
  met handicap linkszijdig
  daarnaast heb ik hartproblemen
  longproblemen nierfalen, prostaatkanker
  ik woon in noordwijkerhout
  door mijn omgeving ben ik attent gemaakt contact te maken.
  dat is gelukt:ik mocht mee naar een middag mee maken bij bowling, werd op gehaald en keurig thuisgebracht, tot dan beviel her mij wel ik had omdat halfzijdig hulp nodig bij oa mijn kopje koffie vast te houden en verplaatsen omdat ik slecht ter been was na de het einde van geslaagde middag kwam de aap uit de mouw, ik kreeg een telefoontje, dat ik beter mij kon aansluiten bij de zonnebloem, daar konden ze mij beter en verantwoordelijk helpen, dat betekende dat met je hart geen verantwoording kon nemen voor mijn deelname van hun activiteiten, op zacht gezet beetje harteloos, aan mijn tafel op munnekeweij zaten toen ’n paar andere mensen die zwaarder gehandicapt waren en wel regelmatig worden uitgenodigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in