CDA pleit voor zebrapad bij Vomar

Foto PB

Noordwijkerhout – Raadslid Sebastiaan Duivenvoorde (CDA) maakt zich zorgen over de verkeersveiligheid bij de Vomar.

Nog niet zo lang geleden is de Vomar in de Victorwijk verbouwd en vernieuwd. Maar waar het gaat om de veiligheid om de supermarkt te bereiken, kunnen er volgens Duivenvoorde zaken verbeterd worden. “Zo loopt de stoep, om naar de entree van de Vomar te komen, over in een parkeerterrein waar auto’s niet altijd zachtjes rijden. Bovendien is het zo dat wanneer er geparkeerde auto’s staan, er bij het oversteken niet altijd voldoende zicht is op verkeer.”

Het raadslid pleit voor de komst van een zebrapad tussen de stoep en de ingang van de Vomar ‘zodat iedereen veilig over kan steken’. Het college heeft enkele weken de tijd om te reageren.

1 REACTIE

  1. Ik snap het probleem niet, er ligt een zebra pad om over te steken en zoals de bestrating nu is aangelegd is in mijn ogen juist mooi en
    veilig, als er geld moet worden uitgegeven doe dan wat aan de zeestraat in Noordwijkerhout, hier moeten de mensen midden op de weg lopen
    omdat er aan de kant waar je zou moeten lopen plantenbakken en reclameborden en fietsen en prullenbakken staan en terrassen zijn, tevens staan er vaak vrachtauto’s te lossen en rijden er ook gewone auto’s die nog gaan staan te wachten op een winkelende medepassagier, als je met de fiets hier wil rijden is vaak bijna niet te doen en gevaarlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in