Foto's Gerard van Steijn

Teylingen – Warmonder Hans van Rooijen (74) is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich een leven lang ingezet voor de Nederlandse studentensport, onder meer als ondersteuner van het bestuur van Studentensport Nederland. Daarnaast was Van Rooijen 20 jaar lang Chef de Mission van de Nederlandse studentendelegaties naar Universiades, Olympische Spelen voor studenten.

Hans van Rooijen

Vijf Teylingers werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Els Alewijnse-de Groot (73) uit Sassenheim is al 20 jaar begeleider bij Vluchtelingenwerk Nederland. Zij heeft vele vluchtelingen geholpen bij het integreren in onze samenleving. Ook organiseert zij diverse activiteiten voor hen zoals een sinterklaasfeest. Daarnaast was zij negen jaar als ouderling actief bij bij de Protestantse Gemeente Sassenheim. Tenslotte was ze betrokken bij de oprichting van de Volksuniversiteit in Voorhout en was zij politiek actief.

Els Alewijnse

Sassenheimer Rob de Graaff (79) is sinds 1978 vrijwilliger bij Korfbalvereniging TOP in Sassenheim. Hij deed administratieve klussen maar verrichte ook onderhouds- en schoonmaakwerk op het sportcomplex. Twaalf jaar lang was hij voorzitter van TOP. Daarnaast is De Graaff bestuurslid van de Vereniging van Eigenaren van de Sassemerhof, waar hij sinds 2002 woont. Wegens gezondheidsredenen kon Rob de Graaff niet aanwezig zijn.

Nel Berg-van Kampen (66) uit Voorhout is sinds 1986 vrijwilliger bij de Sint Bartholomeuskerk in Voorhout. Zij is o.a. secretaris van het parochiekoor, mede-organisator van de jaarlijkse kerstmarkt en redactielid van het parochieblad Zevenblad. Ook is zij al ruim 30 jaar vrijwilliger bij de Oranjevereniging Voorhout waar zij allerlei hand- en spandiensten verricht.

Nel Berg

Willem Vogels (63) zet zich al bijna 20 jaar in voor jeugd en jongeren in Voorhout, o.a. als bestuurslid van de stichting Jeugd- en Jongerenwerk Voorhout. Daarnaast is hij medeoprichter van en drijvende kracht achter kinderkookclub In Den Voorhoutsche Pot. Hiernaast is Vogels collectecoördinator voor voor Jantje Beton en kookt hij bij Carnavalsvereniging De Kaninefaaten in Noordwijkerhout.

Willem Vogels

Ton Oostdam (59) is sinds 1995 bestuurslid van de St. Bartholomeuskerk in Voorhout. Ook in de activiteitencommissie is hij actief. Sinds 1989 is Oostdam penningmeester van twee stichtingen die zich bezighouden met het verzorgen van goede en goedkope verzekeringen voor medewerkers en gepensioneerden van de ministeries. Ook is hij penningmeester van de Historische Kring Voorhout en was hij bestuurslid van de IJsclub in Voorhout.

Ton Oostdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in