Bollenstreek – Zuid-Hollandse gemeenten starten deze week de groepsaankoop zonnepanelen. Alle inwoners van Zuid-Holland kunnen zich inschrijven als deelnemer.

In de provincie Zuid-Holland hebben inmiddels 5.500 huishoudens meer dan 61.000 zonnepanelen aangeschaft via SamenZonneEnergie. Die organisatie brengt op laagdrempelige wijze geïnteresseerden in zonnepanelen samen. Vervolgens wordt er een veiling georganiseerd onder gekwalificeerde leveranciers. Hoe groter de groep deelnemers, hoe scherper het aanbod.

Wie een vrijblijvend aanbod op maat wil ontvangen kan zich tot en met 22 maart gratis en vrijblijvend inschrijven via www.SamenZonneEnergie.nl.

1 REACTIE

  1. Goedendag

    Pas op met de groepsaankoop. Je moet bijna 3mnd wachten op de montage. Ik moest 3 dagen vrij nemen omdat ze elke keer maar een deel afmaken en iedere keer een andere monteur van een extern bedrijf. De inbedrijfstelling en instellen van de wifi moet je ook zelf doen. Achteraf moest ik ook nog 135euro meerwerk betalen. Na het vastlopen van de omvormer most ik 2 weken wachten op een monteur. Ik was door de vrije dagen en meerwerk nog flink wat geld kwijt. Een volgende keer ga ik voor een regionale installateur.

    Gr
    Kees

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in