Bollenstreek – In de Thuiswedstrijd is zondag 24 juli a.s. om 21.00 uur Esther van der Voort te gast. Esther is geboren in Kouderkerk aan de Rijn en is op jonge leeftijd naar Noordwijk verhuisd.
Esther, een alleenstaande moeder van vier kinderen, is na haar studie Bestuurskunde aan de slag gegaan in verschillende functies bij de overheid  In de periode bij de overheid is ze ook aan de slag gegaan als comedian waar ze in de coulissen Huibert-Jan van Roest leerde kennen.
Met Huibert-Jan, een advocaat, wisselde ze de tijdens hun werk opgedane ervaring uit over formeel en ambtelijk taalgebruik en hebben ze inspiratie opgedaan voor hun gezamenlijk boek ‘Weg met wollig’.
Esther is naast haar comedy en cabaretièrewerk regelmatig te vinden als dagvoorzitter bij zeer uiteenlopende gelegenheden en heeft op vrijdag 18 november a.s. haar première in De Muze in Noordwijk met haar cabaretshow ‘Mama is boos’.
In de weinige vrije tijd vind je Esther samen met haar liefde en/of haar vier kinderen op weg naar één van de vele gezellige activiteiten die ze met elkaar ondernemen, want aan energie geen gebrek.
Deze aflevering van de Thuiswedstrijd is zondag 24 juli a.s. om 21.00 uur te beluisteren. De herhaling is de woensdag erna om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in