Hillegom/De Zilk – Een inwoner van Hillegom heeft aan de colleges van B&W van Hillegom en Noordwijk gevraagd om maatregelen te nemen tegen het doorgaande vrachtverkeer in Hillegom.

De briefschrijver is van mening dat het vrachtverkeer vooral is toegenomen sinds de verhuizing van Unidex naar de Beeklaan in De Zilk. Met name op de smalle Wilhelminalaan zouden hierdoor onveilige situaties ontstaan. Een oplossing zou volgens de Hillegommer zijn dat beide colleges erop aandringen dat bestemmingsverkeer voor Unidex via de N206 komt en gaat. Volgens de briefschrijver is het een kwestie van een mail van Unidex aan alle leveranciers en een duidelijke bebording, ook aan de rand van Hillegom.

De briefschrijver besluit: “Misschien is het een mooi moment om dat na de aanpassing van het kruispunt N207 – N208 meteen mee te nemen.”

2 REACTIES

  1. De N207 bij de Ringvaart onder tunnelen en doortrekken naar de N206 met halverwege een lus als aftakking naar de Keukenhof geeft een heleboel lucht, daarmee voorkom je (vracht) verkeer richting de Zilk, Vogelenzang en Noordwijkerhout en wie weet vergeet ik nog wel wat.
    De Keukenhof wordt hiermee ook vele malen beter bereikbaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in