Noordwijk – D66 Noordwijk maakt zich zorgen over de doorstroming van de N444 tussen Noordwijk en Voorhout.

De partij ziet twee knelpunten. Zo is niet duidelijk welke snelheid gereden mag worden. Op de wegnummerborden staat heel klein, nauwelijks zichtbaar, 80 km. p/u. Daarom blijven veel weggebruikers 50 of 60 km. p/u rijden. Daarnaast ligt de rijbaan bij de KTS vlak langs de Leidsevaart, waardoor automobilisten langzaam gaan rijden. Dit bevordert de doorstroming niet, volgens D66.

De partij vraag B&W bij de provincie, die de weg beheert, aan te dringen op enkele kleine verbeteringen. Duidelijke borden met de maximumsnelheid zouden veel helpen en vangrails langs de Leidsevaart zouden het veiligheidsgevoel van de weggebruikers moeten vergroten.

3 REACTIES

  1. Zeker een vangrail langs die Leidsche vaart…….ik ben verbaasd dat er niet nog meer ongelukken gebeuren……al jaren een gevaarlijke weg!

  2. 60 km is hard zat denken jullie dat het met 80 km sneller gaat .Dan sta je bij de A44 weer in de file lekker bijdehand praten en niet weten waar de knel punten zitten .

  3. Helemaal mee eens plus in vrijwel alle navigatie systemen is te zien dat je daar maar 60 kilometer per uur mag rijden, blijkbaar kennen de meeste van ons de regel dat je buiten de bebouwde kom 80 mag rijden niet meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in