Noordwijk – Hans Stol, voorzitter van PIN Noordwijk, wil dat de uitbreiding van Zorgcentrum Groot Hoogwaak niet op 7 juli besproken wordt in de commissievergadering.

Volgens Stol wordt deze mening gedeeld door Henny Roos, directeur van Groot Hoogwaak. Stol had afgelopen week samen met een aantal vertegenwoordigers van Groot Hoogwaak een ‘verhelderend’ gesprek met Roos. Zorgen zijn er bij bewoners over de participatie en de behoefte aan voortdurende zorg op de middellange en lange termijn.

Het huidige conceptplan voor bouwactiviteiten van Groot Hoogwaak moet, aldus Stol, eerst met betrokken bewoners worden besproken, voordat de politiek zich hierover buigt. Gepleit wordt, dat de gemeente Noordwijk een visie gaat ontwikkelen over de locatie(s) waar zware zorg, zoals zorg aan dementerenden, in deze gemeente in de toekomst wordt ondergebracht.

2 REACTIES

  1. Als het sociale woningen worden dan bouwen maar ik denk dat ze vanaf een tonnetje of vijf gaan kosten daar komen alleen maar bejaarden uit de Zuid in nee dan Jeroen ook niet goed koop maar niet zo absurd als in Hoogwaak .

  2. Wat voor doel dienen deze plannen. De jonge nog atochtone geboren en getogen NOORTUKKERS zijn al van hun GEBOORTEGROND verdreven en
    nu gaan we de oudere generatie ook aanpakken. Het verenigingsleven is binnen twee generaties al om zeep geholpen. Noordwijk wordt steeds meer een YUPPENDORP, maar heel weinig mensen schijnen zich hier van bewust te zijn!! Dit is een ZEER GEVAARLIJKE ontwikkeling.!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in