Noordwijk – Het gemeentebestuur moet een beter beeld krijgen van het drugsgebruik. Hiervoor pleit CDA-gemeenteraadslid Jos Beugelsdijk.

Hij las op Bollenstreekomroep, dat de gemeente het rioolwater op drugs wil onderzoeken. Beugelsdijk wil ook weten, of het drugsgebruik is toe- of afgenomen en hoe het Noordwijkse drugsverbruik zich verhoudt tot de omliggende gemeenten.

1 REACTIE

  1. Nou als je s avonds naar de Digros gaat kan je de de gebruikers en de dealer op pakken .Dit is al jaren aan de gang waarom komen jullie daar nu mee om te scoren. En nog wat wat zouden jullie daar wat aan doen helemaal niks er is geen Politie en als je het meld komen ze na een uur even langs rijden want uitstappen is er niet bij .Nou mnr Beugelsdijk succes maar dit help je echt de wereld niet meer uit .Maar ja je moet toch wat zeggen in de gemeente raad .Ps en zo zijn er wel meer plaatsen in het dorp als je het maar wil zien de mensen zijn het gewoon zat om te bellen .Nu ook mag geen vuurwerk worden afgestoken wie handhaaft er dan Als je geen mensen heb kan je ook niet handhaven .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in