Zorgen over verkeersveiligheid Albertus van Velsenstraat

Bouwplan Julianahof

Noordwijk – Enkele bewoners van ’s Heeren Loo maken zich grote zorgen om hun verkeersveiligheid. Dat laten hun voogden weten in een ingezonden brief aan gemeenteraad en B&W.

Ze zijn met name ongerust over een geplande verandering in de verkeersituatie aan de voorkant van de drie zorgwoningen (Albertus van Velsenstraat 4, 6 en 8) en de naastgelegen creatieve dagbestedingsruimte van “Paspartoe” (nr. 2). De bereikbaarheid van het Julianahofje, waar nieuwe woningen komen, moet worden verbeterd en de gemeenteraad moet hier op 29 september een besluit over nemen.

Maar de huidige omwonenden stellen, dat met de geplande wijziging van de verkeerssituatie de Albertus van Velsenstraat te maken krijgt met verkeer in twee richtingen, waarbij ook nog eens twee onoverzichtelijke scherpe bochten ingepland zijn. Liever zien ze, dat er eenrichtingsverkeer wordt ingesteld vanuit de Bronckhorststraat, waardoor er een veiligere in- en uitstapplek komt voor de ’s Heeren Loo bewoners.

1 REACTIE

  1. Van verkeer zaken hebben ze in Noordwijk geen kaas gegeten ze zijn al 3 jaar bezich met een circulatie plan maar ze komen er niet uit .Er zal wel weer een extern bureau bij moeten komen van een tonnetje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in