Noordwijkerhout – ,,De wethouder heeft het zwaard van Damocles boven de ‘natte’  verenigingen gehouden.’’

Deze forse kritiek staat in een brief aan de leden van de commissie Welzijn, die is ondertekend door Triathlon Vereniging de Bollenstreek, Noordwijkerhoutse Zwem- en Reddingsbrigade, Stichting De Zevensprong, Zwemvereniging Noordwijkerhout en ‘de circa 2.700 ongebonden zwemmers uit Noordwijkerhout en De Zilk’.

Zij kwamen op 16 juni samen en wilden met het gemeentebestuur praten over een zwembad binnen het nieuwe sportcomplex De Schelft. Maar de wethouder liet weten, dat hij de gemeenteraad een besluit zal vragen over ‘een multifunctionele hal (passend binnen de begroting) of een multifunctionele hal met zwembad (niet passend binnen de begroting)’. Volgens de zwementhousiasten worden in de berekeningen de investering in het zwembad té hoog en het exploitatieresultaat té negatief voorgesteld. Zij geven aan, dat ook moet worden gekeken naar kostenbesparingen en mogelijke inkomsten door woningbouw.

3 REACTIES

  1. We hebben een nieuw zwembad in de gemeente Noordwijk , Twee zwembaden in een kleine gemeente is duur gekkenwerk en niet nodig.

  2. En de verenigingen welke gebruikmaken van het zwembad kunnen niet in Noordwijk, Binnenzee, terecht. Wil je dat deze verenigingen met al hun leden ophouden te bestaan. Bedankt voor uw steun.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in