Zwaargewond na val van balkon

Foto Politie

Noordwijk – Een persoon is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een val van een balkon aan de Jan van Henegouwenweg.

Rond 22.00 uur kwam de melding bij de politie binnen. Vanwege de ernst van de verwondingen werd een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Zondag werd bekend dat het levensgevaar inmiddels geweken is.

Een medebewoner, die aanwezig was bij de val, is door de politie meegenomen voor verhoor. Hij bleek niets met het incident te maken te hebben en is inmiddels vrijgelaten.

3 REACTIES

  1. Voor de zoveelste keer een ernstig incident in het Hotel Alwine (eigendom HvO) Niet alleen de erbarmelijke staat van onderhoud, maar ook de jarenlange overlast is een doorn in het oog van omwonenden. Tijd voor de sloop. Schandalig dat gemeente Noordwijk arbeidsmigranten in dit pand laten wonen.

  2. We mogen het natuurlijk niet zeggen, maar het is niet de eerste keer dat er zoiets gebeurt in dit hotel. Misschien moet gemeente Noordwijk dit pand maar eens gaan ontruimen. Veel overlast voor de omwonenden. Schandalig dat gemeente Noordwijk hier mensen laat wonen. Dit pand is klaar voor de sloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in