Beeld van een nieuwe Schelft

Noordwijkerhout – Zwemvereniging Noordwijkerhout heeft de brief van onder meer de carnavalsvereniging over het opnieuw bekijken van een plan voor de nieuwe Schelft niet ondertekend. Volgens voorzitter Derik Huizer hebben ze hun handtekening niet gezet omdat ze kiezen voor ‘het pad van samenwerking’. Huizer is zeer te spreken over de gesprekken die hij met de gemeente voert over een nieuw complex. “De gemeente denkt zeer constructief mee en er is ruimte om onze ideeën in te brengen. Het nieuwe complex ziet er prachtig uit”. Door de brand is de zwemvereniging flink benadeeld, er wordt nu in vier verschillende baden waaronder die in Oegstgeest gezwommen. Huizer ziet een goede toekomst voor een nieuw zwembad omdat de bezettingsgraad met 70% al hoog lag en zij verwachten deze nog te kunnen verbeteren. De zwemvereniging heeft de boze brief van de andere clubs niet ondertekend omdat ze snappen dat de jaarlijkse exploitatiekosten door alle inwoners van de gemeente Noordwijk opgehoest moeten worden. Dan is het volgens de zwemclub logisch dat je alles nog even goed tegen het licht wilt houden om te kijken waar bespaard kan worden.

8 REACTIES

  1. Ik vind het jammer dat de zwemvereniging niet heeft getekend,je samen iets aan en als dat op de lange baan wordt geschoven is dit een deuk in de politiek van Noordwijk(erhout)

    • Liever een subtropisch golfslagbad Niek, om te relaxen na steeds meer overspannen reacties op ik-weet-niet-wat allemaal uit Noordwijkerhout en de Zilk. Misschien komen we dan later leren zwemmen in Noordwijk om het hoofd boven water te kunnen houden.

      • Pibo….ga jij maar lekker zwemmen in het Oosterduinsemeer met je overspannen carnavalsclubje.Lekker koud, word je realistisch en nuchter van.

  2. C. V d Niet, omdat er in Noordwijkerhout geen dekking, gespaard is voor een nieuwe Schelft, laat staan voor een nieuw zwembad! Binnenzee is NL gefinancierd door de winst op grondverkoop etc van Duineveld (voor je daar wat over zegt)

    • Inderdaad, omdat er alleen maar dure huizen werden gebouwd (meer dan 8 ton). Zo doen ze het in Noordwijk. Sociale huurwoningen, het stiefkindje van Vastgoed-Noordwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in