Noordwijkerhout – Na een bouwtijd van iets minder dan een jaar is appartementencomplex Langehorst opgeleverd aan woningstichting Sint Antonius van Padua. Langehorst, op Landgoed in den Houte, omvat 22 sociale huurappartementen. 

Huurders onthulden een bankje in de entree van het appartementencomplex. Voor de woningstichting zijn het de eerste appartementen op het landgoed. Ze voldoen aan de laatste eisen van duurzaamheid. De appartementen zijn aangesloten op het collectieve warmtesysteem, waarmee de bewoners hun woning kunnen verwarmen én koelen.  

Inmiddels zijn er ruim vierhonderd woningen gebouwd op Landgoed in den Houte, het voormalige Bavoterrein. In totaal komen er zo’n 700 zorg-, rij-, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen, bestemd voor de sociale verhuur, vrije sector huur en verkoop.  

 

 

1 REACTIE

 1. Goedemiddag,

  Wat ziet het er prachtig uit zeg het Landgoed n den Houte. Ik heb interesse in de huurappartementen en wil graag weten hoeveel kamers deze heeft en wat de kosten zijn?

  Ik woon als 20 jaar alleen op het Brittenhuis in een appartement via de Woningbouw AVP en wil misschien gaan verhuizen. Heb begrepen dat de appartementen eind 2024 beschikbaar zijn?

  Wilt u mij misschien wat informatie willen e-mailen?

  Dank u wel en garag zie ik uw reactie tegemoet.

  Wendy van der Voort

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in