Bollenstreek – De Klachtencommissie Wonen (KCW) heeft in 2022 24 klachten ontvangen, dit blijkt uit het jaarverslag. Er werd één klacht meer ontvangen dan het jaar daarvoor. KCW behandelt klachten van huurders van de woningcorporaties Sint Antonius van Padua, Stek en MeerWonen.

Van de 22 afgehandelde klachten werden er twee als niet gegrond beoordeeld. Vijftien klachten werden niet in behandeling genomen, waarvan tien omdat zij nog niet met de bestuurder van de corporatie waren uitgepraat, althans er nog geen formele beslissing op de klacht door de bestuurder was genomen.

In vijf gevallen kon tussen huurder en verhuurder worden bemiddeld en werd een bevredigende oplossing gevonden. Eén klacht leidde tot een hoorzitting en twee klachten waren eind 2022 nog in behandeling.

1 REACTIE

  1. Klachten zal ik er een paar op noemen wij wonen in een flat in de Raadhuisstraat die we later terug moeten verkopen aan de stek .Dus ik ben geen huurder .Eens per jaar hebben wij vergadering met de vereniging van eigenaren daar is stek de grootste partij ik vroeg op zo’n vergadering of er zone collectoren geplaatst konden worden wat kreeg als antwoord dat zal jou tijd wel uitdienen .En nog wat wij hebben een lift die staat rechten de zon alleen maar glas bij hogetempraturen valt hij regelmatig stil dat is nie erg als er nog een is .Weet u wat dat stek zijn bellen ze maar de brand weer .Zo gaan ze bij de stek met ouderen om schandalig. Ze zijn zeker daar vergeten dat ze moeten vreten van deze mensen .En via de mail noemen ze je ook nog een oude seniel dat is Stek .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in