Voorhout/Warmond – Het mobiliteitsplan van de gemeente Teylingen is donderdagavond gewijzigd door de raad met een ruime meerderheid van 22 voor en 1 tegen aangenomen. Zo krijgt het college de opdracht van de raad om op zowel de Herenweg in Warmond als de Oosthoutlaan de snelheid te verlagen naar 30 km, wordt het Rietpad in Voorhout verbeterd en gaat de breedte van de trottoirs in de toekomst naar minimaal 2,10 meter. Het plan is tot stand gekomen met de Teylingse samenleving door middel van dialoogsessies en enquêtes. Het mobiliteitsplan moet er voor zorgen dat de gemeente Teylingen een veiligere, leefbare en bereikbare gemeente is en blijft.

5 REACTIES

  1. Wat een betutteling. Vaak zijn het scooters en brommers die geluidsoverlast veroorzaken, waar er ook nog eens een forse toename van stille elektrische auto’s is. Men wil het verkeer gewoon een andere route opleggen, zeker in Voorhout. En hoe gaat er gehandhaafd worden? Net zoals het nu gaat? Geheid dat dan juist de bewoners de snelheidslimiet het meeste gaan overschrijden, want die rijden er elke dag minstens 2x. Je kunt er bovendien nauwelijks hard rijden overdag, en 80-85 geloof ik voor beide locaties niet. Kortom, als je wat wilt doe dan iets aan de inrichting van de weg, maar ja, in Voorhout is de Oosthoutlaan net verbreed… Dus zonde van de tijd, er zijn veel belangrijke zaken die aandacht behoeven.

  2. Allemaal op basis van verkeerde momentopnamen van de odwh. En gebaseerd op forse snelheidsovertredingen, 30km.. ds hele boel slipt dicht en meer uitlaatgassen omdat men langer onderweg is.

  3. De oostehoutlaan staat altijd vast, vooral in de ochtend. 30 min vertraging. Niet dat de ambtenaren dit zien… zij beginnen pas om 10uur.
    Vol is vol, kappen met bouwen !

  4. Hoe vreemd is dit. Eerst moet de oosthoutlaan ruimere bochten krijgen voor de snelle busverbinding en nu terug naar 30 km pu. Doe wat aan de doorstroom het dorp uit zorg dat bij de rotonde een extra baan komt rechtsaf naar de snelweg toe zodat t verkeer beter doorstroomt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in