Bowlingcentrum-archieffoto

Noordwijk – Het voormalige bowlingcentrum aan de Van Panhuysstraat wordt momenteel verbouwd. Het wordt klaargemaakt voor het huisvesten van arbeidsmigranten. Hiervoor is een tijdelijke omgevingsvergunning gegeven, die tien jaar geldig is.  

In het pand worden 25 slaapkamers, een gemeenschappelijke ruimte en was- en doucheruimtes gemaakt. Er is plaats voor maximaal 49 arbeidsmigranten.  

Naar verwachting zullen de arbeidsmigranten op korte termijn hun intrek kunnen nemen in het pand. De initiatiefnemer, MPloyment Housing bv, heeft de omwonenden geïnformeerd over de plannen.  

15 REACTIES

 1. Wanneer gaan ze eens bouwen voor onze eigen mensen in Noordwijk . De jongeren zitten ook op een huis of kammer tewachten . Waarom hebben arbeids migranten meer recht op een kamer . Ik weet wel die mensen moeten ook wonen maar dat probleem is is toch voor degene die ze inhuurt .

 2. @Jan:
  Je hebt helemaal gelijk: Dit is het probleem voor degene die ze inhuurt en die is er dus ook helemaal mee bezig. Dit is géén project van de gemeente Noordwijk en het heeft dus totaal niets te maken met de huisvesting van Noordwijkse jongeren.

 3. Zolang ik in de Noordwijkse politiek zit, doe ik niets met mijn vastgoed, zijn de woorden van een bepaald politiek figuur…en zie hier.

 4. Tijd dat er voor onze jongeren iets wordt gebouwd of gedaan. Herviel echt bizar dat onze kinderen niets kunnen vinden in deze tijd

 5. Dat is niets nieuws, ik ben geboren en getogen ‘op Zee’, had er graag gebleven, maar ook in de jaren ’80 was het voor jongeren onbetaalbaar om iets te vinden. Ik ben indertijd uitgeweken naar Sassenheim en woon sinds 28 jaar in Lisse. Niet ver weg, maar niet op Noortuk 😢

 6. Nog meer rovers, nog dichterbij. Durf mijn kinderen dan na het eten niet eens meer naar buiten te sturen om te spelen.
  Alles voor het geld 🤬 leuk zo’n multiculturele samenleving, wij, de echte Noortukkers hebben straks niets meer te vertellen in ons eigen dorp, het begin van het einde. Wat eenmaal binnen is gaat echt niet meer terug. Nederland, lui Lekkerland. Hun het handje op houden en wij maar belasting betalen en 40u werken om de rekening te kunnen betalen. Top systeem

  • Het gaat over arbeidsmigranten!! Lijken me dus geen mensen die hun handje ophouden, maar mensen die hier werken, vaak weinig betaald krijgen en slecht gehuisvest zijn!! Nu worden ze in een klein gebouw gehuisvest, kleine kamers dus ook. Ik geloof nooit dat 49 Noordwijkers zich in zoiets zouden laten huisvesten!!

 7. Ik had een voorstel voor een toren met 200 woningen voor 495/mnd ,218 koop appartementen voor 800,— per mnd ,100 senioren woningen en 100 hotel kamers. Hans Bakker zegt daarover zo een raar plan. De ontwikkelaar was bekend ,de aannemer was bekend, de belegger was bekend. Maar het was te megalomaan. Daarna een meer bescheiden plan ingediend ook niet goed. Tja geen visie, geen lef en geen verstand. Dan maar bij je ouders blijven slapen. Dat is ook een visie. De deskundigen in de gementeraad wisten ook zeker dat het Palace Hotel nooit gebouwd zou worden geen visie ,maar wel een ontwikkelaar met doorzettings vermogen. Het is gerealiseerd niet dankzij maar ondanks al die mensen zonder visie. Ander volk eerst is de nieuwe visie. Is ook een visie. Wel goed voor de bouw.

 8. In de nes was een aanvraag voor tijdelijke woningen maar dat werdt afgewezen en dit mag wel . Ik weet wel die mensen moeten ook een dak boven hun hoofd hebben . Dit is toch niet meer te begrijpen voor woning zoekende . Als er nu nog geboud werd in Noordojk voor de mensen met wat minder kapitaal maar dat zie je niet maar ja we wonen in een VVD gemeente er liggen hele velden braak waargeboud zou worden al jaren onbeboud. Nee er is iets goed mis in deze gemeente neem een voorbeeld aan Voorhout .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in