Foto: Willem Krol

Noordwijk – Op het gemeentehuis in Noordwijk zijn donderdagochtend vier bruidsparen in het zonnetje gezet door burgemeester Wendy Verkleij vanwege hun 60 of 65-jarige huwelijksjubileum.

Het echtpaar de heer en mevrouw Abspoel-Mark vierde hun 65-jarig huwelijksjubileum. Zij zijn op 10 november 1958 in Leiden getrouwd en wonen in Noordwijkerhout.

Daarnaast werden drie echtparen geëerd voor hun 60-jarig huwelijksjubileum. Het echtpaar de heer en mevrouw Duivenvoorde-Van der Meer, oorspronkelijk getrouwd op 26 november 1963 in Noordwijkerhout en wonen daar nog steeds. Het echtpaar de heer en mevrouw Verweij-Zuiderduin zijn op 27 november 1963 in het huwelijksbootje gestapt in Noordwijkerhout en wonen momenteel in Noordwijk.

Ten slotte, het echtpaar de heer en mevrouw Van Zuijlen-Bellekom, die op 28 november 1963 in Wassenaar trouwden, wonen in Noordwijk.

1 REACTIE

  1. Mooie burgemeester: ‘s-morgens kregen we een bloemetje en de excuses dat ze niet kon komen vanwege de corona en ‘s-avonds stond ze met de deftige heren te borrelen, uiteraard zonder mondkapje. Bewijsfoto stond de volgende dag in de krant……….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in