Nieuwsboulevard

Nieuwsboulevard is het actualiteitenprogramma van Bo. Het is op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 9.00 uur en maandag tot en met donderdag van 18.00 tot 19.00 uur te beluisteren.

Geschiedenis

Het programma is bijna net zo oud als Bo (voorheen Nens en Noordwijk Radio) zelf. Het programma begon onder de naam Trefpunt en werd later omgedoopt tot Noordwijk Totaal. Omdat een nieuwe politieke partij met die naam aan de haal ging, is het programma opnieuw van naam veranderd en heet nu Nieuwsboulevard.

Inhoud

De inhoud van Nieuwsboulevard wordt gebracht via een vaste formule. Na de aankondiging van de inhoud volgt het nieuws van die dag. Daarna zijn er vijf interviews met gasten in de studio of via de telefoon. Die interviews worden afgewisseld met reportages gemaakt door verslaggevers. Uiteraard staat in die interviews en/of reportages de actualiteit centraal. Na deze interviews/reportages volgt het weerbericht. Na het lokale weer komen er opnieuw  interviews of reportages.Dit alles afgewisseld met heerlijke muziek. Nieuwsboulevard brengt het nieuws uit de Bollenstreek zo snel dat u geen uitzending kunt missen!

De interviews uit Nieuwsboulevard worden sinds 2008 gekoppeld aan de nieuwsonderwerpen op www.bollenstreekomroep.nl.

Op de foto Riet Stout bij een demonstratie tegen de NAVO in Noordwijk.

161115riet


Uitzending op maandag t/m donderdagavond van 18:00 tot 19:00 uur en wordt herhaald op dinsdag t/m vrijdag van 7:00 tot 8:00 en van 8:00 tot 9:00 uur.
Op maandagochtend van 7:00 tot 8:00 uur een speciale uitzending met aandacht voor de sport van het afgelopen weekend.


Wilt u de laatste 2 uitzendingen opnieuw beluisteren? klik hier