Hillegom/Lisse – De Adempauzeregeling biedt een welverdiende adempauze voor mantelzorgers in Hillegom en Lisse. Voor degenen die dag in, dag uit zorgen voor hun naasten, is er nu hulp en ontspanning op maat beschikbaar om even op adem te komen. De mogelijkheden variëren van yoga tot kickboksen, van wandelcoaches tot opruimcoaches. Zelfs hulp bij regelzaken en gezelschap voor degenen die worden verzorgd, behoren tot de opties.

104 mantelzorgers maakten in 2022 gebruik van dit initiatief. De Adempauzeregeling is bedoeld om mantelzorgers de nodige rust te geven, zodat zij met vernieuwde energie kunnen blijven zorgen voor hun geliefden. Het vergoedt kosten voor ontspanning, huishoudelijke hulp en gezelschap aan huis, en biedt tevens de gelegenheid om samen met een mantelzorgadviseur lange termijn oplossingen te verkennen.

Mantelzorgers uit Hillegom en Lisse die van deze regeling gebruik willen maken, kunnen deze direct aanvragen via www.welzijnskompas.nl/mantelzorg of contact opnemen via (0252) 757100 of [email protected].

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in