foto gemeente Teylingen

Sassenheim – De kruising Hortuslaan-Kerklaan in het centrum van Sassenheim is vanaf 6 juni afgesloten voor autoverkeer. De kruising wordt zo veiliger voor winkelend publiek. 

De afsluiting volgt op de proefperiode in 2023, die goed is bevallen. De gemeenteraad heeft op basis van die proef besloten de afsluiting definitief te maken. Het verkeersbesluit is afgelopen periode gepubliceerd geweest.

De palen gaan op donderdag 6 juni, direct na de weekmarkt, omhoog. 

 

7 REACTIES

  1. Zal een mooi zooitje worden op de kruising parklaan/kerklaan met de compleet verkeerd ingestelde verkeerslichten. Nu wordt je alleen nog platgereden door haast onzichtbare fatbikes ipv een stapvoets gied zichtbare auto. Waardeloze regel. Linkse oplossing heeft niets met veiligheid te maken.

  2. Hoezo besproken met de bewoners?!! Ik woon midden in het centrum en kan al bijna nergens m’n auto kwijt. En maar bouwen in het centrum en niet zorgen voor parkeerplekken. En dan ook het centrum nog eens autoluw maken. Het enige wat de gemeente interesseert zijn de winkeliers en het winkelend publiek. En dan een avond regelen waar iedereen z’n vragen en opmerkingen kwijt kan terwijl alles al besloten is. Hoezo een gemeente die met z’n inwoners begaan is. Je wordt inniger centrum van je sokken gereden door fatbikes maar daar wordt amper tegen opgetreden. Heeft ook niets te maken met veiligheid. Schande!!

    • Voor iemand die in het centrum woont kom je er niet vaak. Fietsen mag niet overal meer en waar het wel mag is een duidelijk verschil tussen weg en voetpad..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in