Verkeer kan elkaar moeilijk passeren op de omleidingsroute

Noordwijk/Noordwijkerhout – De afgesloten Gooweg tussen Noordwijk en Noordwijkerhout krijgt een andere omleidingsroute.

De weg is tot 17 mei afgesloten. Verkeer vanuit Noordwijk werd omgeleid over het Westeinde. Mede omdat het midden in het voorjaarsseizoen is, werd het daar ontzettend druk en chaotisch. De gemeente Noordwijk grijpt nu in, ook omdat de kanten van het smalle Westeinde kapot worden gereden. De nieuwe omleidingsroute gaat over de Northgodreef, Duinweg, Duindamseweg en Schulpweg. Het Westeinde tussen de Northgodreef en de Langelaan is dan alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer.

De aanpassing zal binnen enkele dagen geregeld zijn.

Er waren ook al politieke vragen over de werkzaamheden en omleiding gesteld.

28 REACTIES

 1. Wordt er dan ook vanuit de gemeente verkeersregeling geregeld bij de T-splitsing Duinweg-Duindamseweg? Ik voorzie al een megafile/verkeersinfarct op de Duinweg.
  Kuuroord Noordwijk: you can check out any time you like, but you can never leave 😉

 2. Welke idioot verzind er ook zoiets in de tijd dat de keukenhof open is en als het corso op Vrijdagavond altijd verlicht van Noordwijkerhout naar Noordwijk gaat

 3. Na de opeenstapeling van blunders vraag ik mij af wanneer dit hele Gemeentebestuur inclusief Gemeenteraad onder curatele wordt gesteld? Het is de hoogste tijd inwoners!

 4. Burgertje pesten..hebben ze 2 vliegen in 1 klap meteen een test gedaan met wegafsluitingen. Wat ze in dat gekke Amsterdam doen uit idealisme. Lekker storen.

 5. Wat een amateurisme. Bij de nieuwe rotonde kloppen de pijlen ook al niet en is het wegdek van slechte kwaliteit en niemand die het ziet. Bij het Soldaatje was een bord “Noordwijkerhout” in plaats van “Voorhout” neergezet, maar dat was al binnen een dag opgelost, nu dat misleidende bord nog na de Piet Gijsbrug, waar je zogenaamd rechtsaf kunt slaan, maar een paal tegenkomt. Het schofterige gedrag tegen mevr. Caspers….. etc. etc.
  Men mist deskundigheid bij de gemeente, maar wordt wel dik betaald van ons geld.

 6. Heerlijk toch die gemeentelijke samenvoeging. Ambtenaren op afstand die geen idee meer hebben hoe de situatie ter plekke er uit ziet, dan krijg je dit soort situaties. Dat tegelijkertijd de Maandagse Wetering werd geasfalteerd en glasvezel werd aangelegd in de Kerkstraat was ook al zo briljant.

  Er zijn een paar makkelijke oplossingen om de druk op de wegen te verlagen, maak bijvoorbeeld de Ambachtsweg tijdelijk 2-richting.

  • Ambachtsweg is al twee richtingen!

   Daarnaast heeft het niets met de samenvoeging te maken, want toen het nog gemeente Noordwijkerhout was liep men ook maar wat aan te klooien

   • Nou ja laten we heel eerlijk zijn, het is wel slechter geworden sinds dat Noordwijk erbij zit.
    Misschien een compleet nieuw bestuur zou wel goed zijn

 7. Ambachtsweg is wel 1 richting verkeer alleen bestemmingsverkeer mag daar komen. En als je uit Zeeburg komt en je wilt naar Noordwijk kan je wel via het Westeinde, weet niet ? En op het gemeentehuis zitten niet zo veel mensen die het begrijpen wat de bollenstreek inhoud. De drukste tijd van het jaar .ze moeten eerst maar eens allemaal een rondje Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk gaan doen en de ogen opdoen .Ze weten niet eens hoe de wijken zijn en waar de straten liggen .

  • Als je uit Zeeburg komt, kan je dus gewoon over de Ambachtsweg op de N206 komen. Gewoon toegestaan. Waarom zou je over het Westeinde willen rijden, dat duurt langer en is erg smal., weet niet?

   Ambachtsweg is alleen voor bestemmingsverkeer als je vanaf Noordwijk komt. Vanaf Noordwijkerhout dus niet! Het is gewoon een weg in 2 richtingen.

 8. Diep triest dat een ambtenaar dit bedacht heeft zal wel een extern ingehuurde verkeers expert zijn elke lokale bewoner weet dat het westeinde geen optie is !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in