Vlnr Maestro’s: Sonja Verbeek, Rob Koek, Willemien Wagner, Tarek El Shafey, Thomas Voorend, Ariska van Delft. Boven: Willem van Zee, dirigent GHO Crescendo

Sassenheim – Maestro Sassenheim is zaterdag feestelijk afgetrapt in de Julianakerk. Zes maestro’s ontvingen van Crescendo een startpakket met onder andere een eigen baton. De Sassenheimers die om de eer gaan strijden zijn Sonja Verbeek, Rob Koek, Willemien Wagner, Tarek El Shafey, Thomas Voorend en Ariska van Delft.

Vervolgens leerden de maestro’s van dirigent Willem van Zee de eerste beginselen van het dirigeren. De tweede instructieochtend volgt begin oktober, waarbij zij een stuk zullen leren dirigeren met orkest en zangeres. Vervolgens zullen de maestro’s zich op donderdagavonden samen met het Groot Harmonie Orkest en zangeres Ruby van Urk verder bekwamen voor de strijd om de Maestro bokaal.  

Maestro Sassenheim is op 11 november in Hotel van der Valk in Sassenheim. Aanvang 20.00 uur. De kaartverkoop start begin oktober, zie www.crescendosassenheim.nl. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in