Durf te geloven

De Gereformeerde Kerk Noordwijk vgz. zendt uit bij Bo van 8.00 tot 9.00 uur op de zondagmorgen. Het programma Durf  te geloven wordt gepresenteerd door Leni Kuyper-van Rooijen uit Noordwijk. Het is een (verzoek)-platenprogramma voor geestelijke liederen, prachtige liederen van Johannes de Heer en  moderne opwekkingsliederen met meditatie en overdenkingen. Ruime aandacht wordt geschonken aan regionale koren.

Verzoekjes
Een ieder die iemand in de regio wil bemoedigen, groeten of  feliciteren is van harte uitgenodigd om zich tot Leni  te wenden. Zij is ’s maandags  van 17.00 – 19.00 uur bereikbaar onder  telefoonnummer 071-3647390. Muzikale wensen  zijn meer dan welkom en zullen door haar  zo veel mogelijk ingewilligd worden .

Geestelijk erfgoed
De Gereformeerde Kerk Noordwijk vgz. is een kleine persoonlijke en jonge gemeente die van harte het Christelijk geloof wil uitdragen en in praktijk wil brengen. Op basis van de Bijbel en van wat onze voorouders hebben opgebouwd aan tradities van de drie algemene belijdenisgeschriften  tot aan de prachtige liederen van Johannes de Heer. Het goede van dit geestelijke erfgoed willen we koesteren en overdragen aan volgende generaties. Als zelfstandige gemeente zijn wij verbonden met de Voortgezette Gereformeerde kerken in Nederland.

Meer info: www.gknoordwijk.nl


Uitzending op zondagochtend van 8.00 tot 09:00 uur


Wilt u de laatste 2 uitzendingen opnieuw beluisteren? klik hier

X