Noordwijk – Een fietser kwam donderdagmiddag in botsing met een auto op de rotonde van de Duinwetering met de Van de Mortelstraat in Noordwijk.

Het slachtoffer moest vanwege de ernst van de verwondingen ter plekke gestabiliseerd worden door het ambulancepersoneel en werd daarna naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval was de rotonde door de politie een korte tijd afgesloten. De fiets van het slachtoffer en de auto liepen schade op.

5 REACTIES

  1. Zeker er wordt overal te hard gereden maar ja de politie heeft het te druk met andere dingen maar er mag toch weleens gecontroleerd gaan worden op de snel heid in het dorp want het is van alle goden los zo hard wordt er overal gereden .

  2. Waar voor moet een auto dan voorrang hebben in een dorp waar je toch niet hard kan rijden . Er zijn er zat die in een auto zitten die niet weten bij een gelijk waardig kruising is dat een fietser van rechts voorrang heeft. Probeer dit eens uit op de kruising Wilhelmina straat Heilige geest weg er is er geen een die kijkt of voorrang geeft . Dus het ligt niet alleen aan de fietsers er moet veel rustiger gereden worden .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in