Noordwijkerhout – Een auto is zondagavond met volle snelheid over de kop gegaan op de Herenweg in Noordwijkerhout. De automobilist kwam onder het viaduct van de N206 vandaan, schoot uit de bocht en reed een verkeerspaal omver. Via het fietspad schoot de auto door de berm weer de Herenweg op. Uiteindelijk belandde de wagen op de kop op de weg. De vier inzittenden wisten zelf uit de auto te kruipen. Enkelen van hen raakten lichtgewond, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.
Na het ongeval sloeg de sfeer snel om. Boze buurtbewoners spraken de inzittenden aan op de hoge snelheid van de auto. Die waren hier niet van gediend, waarop over en weer werd gescholden en beledigd. Agenten moesten beide groepen uit elkaar halen.
De zwaar beschadigde auto is afgesleept.

1 REACTIE

  1. De idioot in kwestie moet daar als een malloot met zeer hoge snelheid gereden hebben.Je zou daar net op het fietspad gereden hebben! Jammer dat de agenten op tijd arriveerden om de buurtbewoners en de autoinzittenden uit elkaar te houden. Een pak slaag had zeker verdiend geweest voor de chauffeur van de auto!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in