Noordwijk – Een auto is dinsdag aan het einde van de middag doorgereden na een ongeval op de rotonde van de Weteringkade met de Van de Mortelstraat in Noordwijk. De automobilist(e) reed een fietsster aan. De fietsster raakte ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie is in het op zoek naar een bruine Renault Captur, nieuw model. Deze reed weg in de richting van de Nieuwe Zeeweg. De politie doet onderzoek. De Weteringkade is door het ongeval afgesloten geweest. 

Update donderdag: Een 56-jarige Noordwijkerhouter heeft zich woensdag bij de politie gemeld.

6 REACTIES

 1. Het valt niet goed te praten om door te rijden na een aanrijding. Wat verwarrend is, is dat Noordwijk alle rotondes heeft ingericht dat fietsers hier voorrang hebben terwijl dit in andere gemeentes (nog) niet zo is. In het kader van de verkeersveiligheid zou het dan ook beter zijn om dit landelijk in te voeren zodat dit voor iedereen duidelijk is. Alleen per situatie de wegsituatie tekenen werkt gewoon niet. Denk aan de situatie aan het begin van de Boulevard. Dat is ook niet gelukt waardoor er nu een rotonde ligt.

  • Dit ligt helemaal niet aan die rotondes. Alles is gewoon goed aangegeven.
   Het probleem is duidelijk automobilisten die niet goed opletten. In het verkeer moet je gewoon je aandacht op de weg houden en zeker in een auto moet je je realiseren dat je veel schade kan aanrichten als je dit niet doet.

 2. Dit is zeer ernstig, de dader zal snel worden gevonden.
  In Noordwijk aan Zee trok een psychisch gestoorde eens aan de ladder van zijn buurman waar deze opstond, hij bekende, er waren ook 3 getuigen…maar zo iemand werd niet opgepakt of iets. Fijn dat er hier wel werk van gemaakt is.

 3. Volgens mij is het zo dat als je doorrijder bent en je meldt je binnen 24 uur dan beperk je de schade voor jezelf,hoe belachelijk dit ook is.

 4. Mogelijk zijn dan de alcohol dampen verdwenen, zodat je het rijbewijs niet kwijt raakt. Ik denk dat veel ongelukken door onachtzaamheid, hufterig gedrag en onkunde wordt veroorzaakt, daarnaast maken we allemaal wel eens een foutje, de één heeft dan meer geluk dan de ander, dat heet dan mazzel. Daarnaast speelt de verruwing in de maatschappij door in het verkeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in