Beeld van een nieuwe Schelft

Noordwijk – Tijdens de commissievergadering woensdag over de perspectiefnota is niet duidelijk geworden wat de partijen willen met de Schelft en het zwembad. De partijen bespraken de nota met daarin de bezuinigingen die nodig zijn om de begroting in 2026 en 2027 sluitend te krijgen. In de perspectiefnota is nu door B & W vermeld dat er een nieuw zwembad moet komen in Noordwijkerhout, maar (nog) geen nieuwe Schelft. De tijdelijke Schelft moet zo lang mogelijk gehandhaafd blijven, vinden B & W. Hier werd woensdag niet over gediscussieerd. Wel kondigden meerdere partijen aan met een voorstel te komen op 4 juli over de Schelft. Wat de inhoud daarvan is, werd nog niet bekend gemaakt. Op 4 juli vindt de raadsvergadering plaats waarin de perspectiefnota moet worden vast gesteld, inclusief een beslissing over Schelft en zwembad.

5 REACTIES

 1. Nou die beslissing weet heel Noordwijkerhout wel alles voor bassie .Er is geen geld meer maar in Noordwijk geven ze miljoenen uit .

 2. Van uitstel komt afstel….

  Deze kliek en andere colleges heeft ook zo de bandjescultuur en poppodium Noordwijk om zeep geholpen!
  Er zou een prachtig iets komen bij SJC
  Na sluiting Join in 2007 !!alles is ter ziele met dat trage uitstelgedoe!

  Dit gaan ze nu met carnaval / schelft exact zo weer doen!!
  Een dorp steeds meer voor kakkers! BAH
  Er is geen enkele wil bij de besluitvormers en dus ook geen weg naar….

 3. we hebben in de gemeente genoeg sporthallen en ook nog een modern nieuw zwembad waar ook al veel geld bij moet,,,, genoeg is genoeg!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in