Noordwijkerhout/Noordwijk – Het bestuur van de politieke partij NZLokaal is opgestapt. Dat doen ze omdat de fractie de raadsagenda heeft ondertekend terwijl het bestuur daar tegen was. De raadsagenda is het programma voor de komende twee jaar waar de coalitie gesteund door NZLokaal mee aan het werk gaat. Het bestuur wilde niet samenwerken met de Partij voor de Inwoners en Lijst Salman Noordwijk. Ook vonden de bestuursleden Aart de Jong, Jacques van Diemen en Jaap Beunder dat de nieuwbouw van de Schelft te zwak geformuleerd stond in de raadsagenda. Ondanks meerdere gesprekken met de fractie besloten drie van de vier raadsleden een eigen koers te varen en toch akkoord te gaan met de raadsagenda, aldus het bestuur, dat daarop besloot af te treden.

6 REACTIES

  1. Ach ook dit kan er nog wel bij in Noordwijk ! allemaal figuren die zichzelf het belangrijkst vinden en met een veel te groot ego.(prutsers)

  2. Kinderachtig, bestuur krijgt zijn zin niet mbt de Schelft en stapt op. Volgens mij is er meer in Noordwijk(erhout) dan dat! Dappere 3 raadsleden chapeau. Die ene gaat misschien ook weer een eigen partij oprichten? Zo niet zou ik mijn zetel inleveren aan iemand die breder kijkt voor ons dorp.

  3. Allemaal weg ook die de moor sluit zich overal bij aan nz lokaal en dan weer partij van de inwoners kunnen ze die hele gemeente niet onder curatele zetten

  4. Eerst je wethouder S.v.d. B. naar huis sturen omdat hij te weinig voor Noordwijkerhout zou doen en nu drie bestuursleden die opstappen. Denk dat de partij t.z.t. zich zelf gaat opheffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in