Lisse – Bianca van der Hulst (41 jaar) uit Lisse is de winnaar van het tv-programma ‘Klein Maar Fijn’ op SBS6. Na het bereiken van de finale was de jury het meest onder de indruk van Bianca’s werk voor de laatste, en tevens de grootste, opdracht: in alle vrijheid een gouden lijst vullen met een miniatuurmeesterwerk. De vrouw uit Lisse mag haarzelf nu de ‘beste miniatuurbouwer van Nederland’ noemen.

Voor de laatste opdracht maakte Bianca haar ‘droomhuis’ in miniatuur. In de lijst verwerkte ze een bankje waar ze graag een boekje kan lezen terwijl er zichtbaar achter in de keuken een appeltaart in de oven verbrand. De jury prees Bianca op haar oog voor detail en het realistische aspect.

In het derde seizoen van het programma namen miniatuurbouwers het elke week tegen elkaar op op een andere locatie. Elke week viel er een deelnemer af. De finale vond plaats in het Paleis Het Loo.

In Podium Bollenstreek vertelde Bianca eerder over haar deelname aan het programma en over haar eigen miniatuurwerken. Bekijk hieronder de aflevering van Podium Bollenstreek terug:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in