Alle winnaars van de sportverkiezingen (foto: Willem Krol).

Noordwijk – De sportverkiezingen van de gemeente Noordwijk heeft weer vele winnaars opgeleverd. Het sportbedrijf van de gemeente Noordwijk heeft de genomineerde sporters in het gezellig drukke clubgebouw van de Zeilvereniging Noordwijk (ZVN) in het zonnetje gezet. Ook dit jaar waren er weer genomineerden in de categorieën sporttalent, sportvrouw, sportman, sportteam en dans/twirlteam van het jaar. De prijzen werden uitgereikt door burgermeester Wendy Verkleij en wethouder Alois Eberharter.

Xavi Hachmang, sporttalent van het jaar (foto: Willem Krol)

Bij de sporttalenten was het de getalenteerde wielrenner van de RTV Bollenstreek Xavi Hachmang die er met de eerste prijs vandoor ging. Hij kreeg lovende woorden toegesproken door burgemeester Wendy Verkleij en zij gaf aan dat hem een grote wielertoekomst te wachten staat.

 

Dave van den Nieuwendijk, sportman van het jaar (foto: Willem Krol).

Sportman van het jaar werd de Noordwijkerhoutse zwemmer Dave van den Nieuwendijk die de andere genomineerde zwemmer Bert Duivenvoorde nipt voor bleef.

 

Bowien van der Linden, sportvrouw van het jaar (foto: Willem Krol).

Sportvrouw van het jaar werd de bij de wereldtop wingfoil surfen behorende Bowien van der Linden, die volgend jaar ook nog Olympische ambities heeft.

 

NZPC DG1, sportteam van het jaar (foto: Willem Krol).

Het beste sportteam werd de junioren waterpoloploeg van de NZ&PC die in hun klasse dit jaar Nederlands kampioen werden.

 

Indigo, dans/twirlteam van het jaar (foto: Willem Krol).

Tot slot werd het Indigo dansteam gekroond tot het beste dans en twirlteam binnen de gemeente Noordwijk omdat zij tot de absolute top in Europa behoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in