Noordwijkerhout – De botrotonde in de ’s Gravendamseweg is open voor verkeer. Sinds 9 oktober was de weg afgesloten vanwege de aanleg van de dubbele rotonde ter hoogte van de N206. Die moet de verkeerssituatie verbeteren. De N443 is nu open in beide richtingen tot aan de Leidsevaart.

Momenteel wordt gewerkt aan het verbeteren van de fietspaden ter plekke. Ze worden onder meer verbreed en een deel van de ’s Gravendamseweg wordt anders ingericht. Ook dat moet de verkeersveiligheid ten goede komen.

Overigens moet het verkeer nog wel rekening houden met enige hinder.  

6 REACTIES

  1. Respect voor de mannen van de BAM die onder de weersomstandigheden kenmerkend voor de afgelopen weken een monsterklus in korte tijd en volgens mij ook binnen de gestelde planning hebben geklaard, ga er maar aan en bijstaan (de verkeersregelaars). Harde werkers, dat verdient een pluim!

  2. Dat is zeker fiets er elkedag langs je zal er maar werken in de bagger en regen er zijn er nog zat die hard werken en dat willen ze in den Haag tot hun 77 jaar ga er maar aan staan respect voor zulke mensen .

    • Zo is het maar net Piet, gelukkig gaan er ook nog dingen goed in de BV Nederland, Dit zijn complexe (infrastructurele) projecten ook voor wat betreft de logistiek, daar mogen we met z’n allen trots op zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in