Lisse – In de Kapelstraat in Lisse heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ongeval plaatsgevonden. Een auto die wilde keren in een éénrichtingsverkeerstraat zag een scooterrijder over het hoofd met een ongeval tot gevolg. De scooterrijder kwam uit dezelfde rijrichting als de auto en kon de kerende auto niet meer ontwijken en botste tegen de wagen. De jongen op de scooter kwam ten val, zijn scooter belandde tegen een aantal fietsen. Een vrouw en de toevallig passerende beveiliger bekommerden zich direct om de jongen. De automobilist deed dat niet. Hulpdiensten werden gebeld waarna politie en ambulance kwamen.

De kerende auto mocht daar niet keren omdat de weg een één richtingsverkeerweg betrof. De scooterrijder hoefde na controle in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis. De schadeformulieren zouden worden ingevuld en de politie vertrok. Na het vertrek van de politie wilde de automobilist niet meewerken met het invullen van de schadeformulieren. De man weigerde alle medewerking waarop de politie weer werd gebeld ter assistentie. De politie kwam terug en deelde mee dat de man mee moest werken anders zou het strafbaar zijn. De man zei dat te doen maar toen de politie weer wegreed weigerde hij weer de medewerking. Ook dreigde de man, tegen de vrouw die als eerste hulp aan de jongen bood, met een klacht. De politie werd voor een tweede keer gebeld. Uiteindelijk werd de man door omstanders vrij direct verzocht mee te werken en hoefde de politie niet meer te komen. De auto en de scooter liepen schade op.

3 REACTIES

    • Inderdaad Richard rijbewijs afpakken en aanmelden voor een cursus bij het C.B.R (voor verkeershufters ) dan is deze meneer ook nog eens tussen de € 700 /€1300 euro kwijt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in