Noordwijk – De bouwwerkzaamheden van Hotel van Oranje liggen stil vanwege een conflict van de eigenaren met de aannemer De Lange van der Plas. Op een bord bevestigd aan de hekken staat dat de aannemer retentierecht uitoefent. Dat wil zeggen dat opdrachtgever en aannemer een conflict hebben over betalingen. Hoteldirecteur Jaap Liethof laat weten dat er sprake is van een onduidelijkheid tussen bank en aannemer en dat hij er verder niets over kan zeggen.

18 REACTIES

 1. Het is eene bende er is daar veel meer aan de hand nog even en de boel wordt failliet verklaard Dit was al voorspeld door diverse mensen .Wat komt er van het kuurord nu terecht . Eene groote afbraak .

 2. Wat een zooitje , hoe hoger de top hoe dieper het dal !!!
  Word weer lekker kuuren deze zomer aan die armoedige boulevard van ze !!!

 3. En mensen zoals ik kregen zo goed als doodsverwensingen omdat we deze bouwplannen al jaren geleden niet zagen zitten. Waarom gaat de gemeente in zee met de afhankelijkheid van particulieren , ze hadden een deadline met een boetebedrag moeten vastleggen dat het bouwwerk op zijn minst casco af moet zijn i.p.v. zogenaamd beginnen met bouwen. Niks geleerd van 40 jaar R vd Putte. Laat ze eerst die strook van de rolstoelopgang langs het plein maar teruggeven. Plant wat dennenbomen en maak er een fraai hondenuitlaat losloopgebied van.

 4. Wat een soap is Kuuroord Noordwijk geworden .
  En weer een voorlopige shame plek erbij.
  Nogmaals wat zal die Zeeuwse delegatie zich een kreukel gelachen hebben..
  Nou weer even een extern buro.tje inhuren.
  Jaren geleden al gezegd Noortuk word het afvoerputje van Nederland
  – 7 sterren rarekurenoord Noordwijk

 5. Niemand in Noordwijk wil dit. Het blijft een megalomaan plan, dus niets dan hoongelach voor degene die dit bedachten en degene die het toestaan. Een dakkappel is uit den bozen en dit kan wel? Hek eromheen, karma +1

  • Laat de mobo’s er maar mee stoppen.. gewoon alles verkopen aan de gemeente en middels referendum door inwoners laten bepalen wat er voor terugkomt.

 6. Wandeling gemaakt over het strand, terug via boulevard richting vuurtoren. Daar word je niet vrolijk van: beton, glas, beton, aftandse restaurantjes, glas, beton, afbraakpanden, beton, shameplek Vuurtorenplein. Pfff….wat kan een mens de omgeving vernaggelen! Of dit nog goed komt? Ik vrees met grote vreze…

 7. Het bestuur van de gemeente Noordwijk is weer eens overruled. Een herhaling van zetten. Vroeger ging een delegatie van het gemeentebestuur op studiereis naar de mooie voorbeelden in Belgie. Dit heeft geresulteerd in de ‘prachtige’ Parallel Boulevard. De Mobo’s dachten het slim te hebben gedaan: een kerstfeestje voor de bejaarden en het college wat in de watten leggen. Vervolgens alle ruimte krijgen voor een waanzinnig en onwerkelijk plan. Nu zijn er 3 verliezers: de incapabele bestuurders, de Mobo’s die iedere werkelijkheidszin hebben verloren en bovenal de inwoners van Noordwijk die vertrouwen hadden in de bestuurders.
  Dit is het begin van een grote tragedie. Jammer voor alle partijen.

 8. Het bestuur van de gemeente Noordwijk is weer eens overruled. Een herhaling van zetten. Vroeger ging een delegatie van het gemeentebestuur op studiereis naar de mooie voorbeelden in Belgie. Dit heeft geresulteerd in de ‘prachtige’ Parallel Boulevard. De Mobo’s dachten het slim te hebben gedaan: een kerstfeestje voor de bejaarden en het college wat in de watten leggen. Vervolgens alle ruimte krijgen voor een waanzinnig en onwerkelijk plan. Nu zijn er 3 verliezers: de incapabele bestuurders, de Mobo’s die iedere werkelijkheidszin hebben verloren en bovenal de inwoners van Noordwijk die vertrouwen hadden in de bestuurders.
  Dit is het begin van een grote tragedie. Jammer voor alle partijen.

 9. If there were building contracts and plans made and signed the company that took on the rebuilding would of had sufficient time to order all the materials necessary,
  Looks like oranje hotel made some kind of miscalculation

 10. Wij vinden het doodzonde.

  Twee jaar geleden nog met zwaar zieke man enorm genoten, zeker van het grote zwembad.

  Wij hadden ons verheugd op weer naar het hotel van Oranje te kunnen gaan begin 2024.

  Nu blijkt dat niet te gebeuren. Het is een bende op de Wilhelmina Boulevard.

  Hoe kan zo iets nu gebeuren.

  Alleen in Nederland denken wij,

 11. Wij wonen in Garmisch Partenkirchen in de Beierse Alpen maar komen ieder jaar weer graag naar Noordwijk voor een leuke strandvantie en een Hollandse gezelligheid. Ook dit jaar waren wij weer 2 weken in Noordwijk. Wat was het mooiste aan Noordwijk: Het weer, wij hadden met de prachitge Ausgustus/September weken groot geluk. Maar de rest? In het Van der Valk Palace zover alles ok, maar de rest van Noordwijk? De Kon. Wilhelmina Blvd is een grote rotzooi, der Grent wordt nog in het seizoen opengebroken, de parkeerplaats maakt plaats voor de nieuwe Vomar, het dorp is voor ons geen trekplaats meer. Ik ben bang voor Noordwijk dat de touristen liever naar Zeeland gaan, wij gaan volgend jaar weer naar Egmond aan Zee, weniger allure maar toch een heel stuk beter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in