Noordwijk – De bouwwerkzaamheden van Hotel van Oranje liggen stil vanwege een conflict van de eigenaren met de aannemer De Lange van der Plas. Op een bord bevestigd aan de hekken staat dat de aannemer retentierecht uitoefent. Dat wil zeggen dat opdrachtgever en aannemer een conflict hebben over betalingen. Hoteldirecteur Jaap Liethof laat weten dat er sprake is van een onduidelijkheid tussen bank en aannemer en dat hij er verder niets over kan zeggen.

12 REACTIES

 1. Het is eene bende er is daar veel meer aan de hand nog even en de boel wordt failliet verklaard Dit was al voorspeld door diverse mensen .Wat komt er van het kuurord nu terecht . Eene groote afbraak .

 2. Wat een zooitje , hoe hoger de top hoe dieper het dal !!!
  Word weer lekker kuuren deze zomer aan die armoedige boulevard van ze !!!

 3. En mensen zoals ik kregen zo goed als doodsverwensingen omdat we deze bouwplannen al jaren geleden niet zagen zitten. Waarom gaat de gemeente in zee met de afhankelijkheid van particulieren , ze hadden een deadline met een boetebedrag moeten vastleggen dat het bouwwerk op zijn minst casco af moet zijn i.p.v. zogenaamd beginnen met bouwen. Niks geleerd van 40 jaar R vd Putte. Laat ze eerst die strook van de rolstoelopgang langs het plein maar teruggeven. Plant wat dennenbomen en maak er een fraai hondenuitlaat losloopgebied van.

 4. Wat een soap is Kuuroord Noordwijk geworden .
  En weer een voorlopige shame plek erbij.
  Nogmaals wat zal die Zeeuwse delegatie zich een kreukel gelachen hebben..
  Nou weer even een extern buro.tje inhuren.
  Jaren geleden al gezegd Noortuk word het afvoerputje van Nederland
  – 7 sterren rarekurenoord Noordwijk

 5. Niemand in Noordwijk wil dit. Het blijft een megalomaan plan, dus niets dan hoongelach voor degene die dit bedachten en degene die het toestaan. Een dakkappel is uit den bozen en dit kan wel? Hek eromheen, karma +1

  • Laat de mobo’s er maar mee stoppen.. gewoon alles verkopen aan de gemeente en middels referendum door inwoners laten bepalen wat er voor terugkomt.

 6. Wandeling gemaakt over het strand, terug via boulevard richting vuurtoren. Daar word je niet vrolijk van: beton, glas, beton, aftandse restaurantjes, glas, beton, afbraakpanden, beton, shameplek Vuurtorenplein. Pfff….wat kan een mens de omgeving vernaggelen! Of dit nog goed komt? Ik vrees met grote vreze…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in