Joke van den Berg, bestuurder Woonstichting Stek en Jaap van Rhijn, directeur Van Rhijn Bouw

Hillegom – De bouw van 39 appartementen voor senioren op het terrein van de voormalige Savio-school in Hillegom begint dit jaar. Hiervoor is vrijdag een overeenkomst getekend tussen woonstichting Stek en Van Rhijn Bouw. Naar verwachting worden de appartementen in het derde kwartaal van 2025 opgeleverd en verhuurd.

Er worden 39 toekomstbestendige appartementen gebouwd voor 55-plussers, waarvan 22 woningen beschikbaar worden gemaakt voor senioren met een intensieve en langdurige zorgvraag. Marente wordt de zorgverlener van deze inwoners. Een paar maanden voor de oplevering adverteert Stek de overige 17 woningen via Huren in Holland Rijnland.

Het project op de plek van de oude Savio-school bestaat uit 39 energiezuinige driekamerappartementen. Het gebouw krijgt 4 verdiepingen. Alle woningen hebben een eigen warmtepomp die warmte uit de grond haalt en een systeem dat warmte terugwint voor de ventilatie. Op het dak komen zonnepanelen te liggen. Daarnaast krijgt het gebouw een gemeenschappelijke ruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en ontspannen.

3 REACTIES

  1. Nou dat zou mooi zijn als wij terug kunnen verhuizen naar Hillegom vanuit Frankrijk ,en mijn man daar de juiste zorg zou kunnen krijgen.
    Maar ja dat zal wel ijdele hoop zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in