Noordwijk – Gemeente Noordwijk start in de eerste week van september met het bouwrijp maken van het stuk grond aan de Maarten Kruytstraat, waar onder meer de Vomar komt. Begin oktober start de bouw. Naar verwachting duren de werkzaamheden zo’n 24 maanden.  

Omwonenden hebben een brief gekregen over de start van de werkzaamheden. Hoe het verkeer gaat lopen tijdens de bouw is nog niet duidelijk. Hierover volgt later bericht.  

Omwonenden kunnen tijdens de werkzaamheden met hun inwoners- of bewonersvergunning parkeren in de parkeergarage aan de Oude Zeeweg en op het parkeerterrein Hoofdstraat.  

3 REACTIES

  1. Hilarisch dat BO de belangrijkste feiten weer niet vermeldt.
    De gemeente heeft al 3x eerder de bouw tevergeefs aangekondigd.

    Namens zo’n 90% van de belanghebbende ondernemers en omwonenden, loopt er een hoger beroep bij Raad van State waar dit plan eerder geheel is vernietigd vanwege het onrechtmatige wegHARKen van 96 openbare parkeerplaatsen. Dat weet de gemeente maar desondanks toch weer aankondigen.

    Mocht de bouw desondanks toch van start gaan dan zal er direct een kort geding komen om de vergunning op te schorten tot aan de uitspraak van Raad van State.

  2. We hadden liever een bouwerij gehad waar echte betaalbare huizen zouden komen voor nee een parkeerterijn vol proppen hele velden liggen klaar om te bebouwen waar al jaren niks gebeurt .?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in